Активности

06/12/2018

Регионален натпревар помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево

Денес во с.Оризари се одигра регионалниот натпреварот помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево , нашето училиште ја […]
06/12/2018

Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“

По повод „Ден на гладта“ младинската организација „Единство“ при СОУ„Љупчо Сантов“ Кочани, организираше хуманитарна акција која се одржа во Градскиот Парк, а исто така и пред […]
11/12/2018

Учество во Државниот натпревар по Прва Помош

Ученици од нашето училиште земаа учество на Државниот натпревар по Прва Помош, претставувајки ја О.О. на Црвен Крст Кочани. Во конкуренција беа 22 екипи нашата екипа […]
26/03/2019

Одржан регионалнен натпревар по математика

На 17.02.2018 година, сабота се одржа регионалниот натпревар по математика на кој ученичката Александра Божиновска од III 6 паралелка го освои третото место, а ученичката Сара […]