Некатегоризирано

20/03/2020

Информатка, информатичка технологија, програмски јазици

Образованието не смее да застане на 10.03.2020 година. Драги ученици, погледнете ги следниве линкови. Тие содржат корисни информации за наставата по предметите информатика, информатичка технологија и […]
23/03/2020

Патронен празник на училиштето

Денес, 23 март 2020 година свечено и скромно го обележуваме патрониот празник на СОУ „Љупчо Сантов“. Денес се навршуваат 71 година од постоењето на кочанската гимназија. […]