techko

21/09/2020

Распоред на часови за 2020/2021 год.

Распоред 2020-21 втора и четврта
11/06/2020

Известување за уписи во учебна 2020/2021 год.

Почитувани идни ученици на СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани, Ве известуваме дека уписите за ученици во прва година во училиштето ќе се врши во деновите: 16.06.2020 […]
26/03/2019

Одржан регионалнен натпревар по математика

На 17.02.2018 година, сабота се одржа регионалниот натпревар по математика на кој ученичката Александра Божиновска од III 6 паралелка го освои третото место, а ученичката Сара […]
11/12/2018

Учество во Државниот натпревар по Прва Помош

Ученици од нашето училиште земаа учество на Државниот натпревар по Прва Помош, претставувајки ја О.О. на Црвен Крст Кочани. Во конкуренција беа 22 екипи нашата екипа […]