Активности

12/12/2019

My virtual town

Партнери Здружение Центар за одржливост и економски развој CSEG , од Пазарџик / Бугарија Општина Пазарџик , Република Бугарија Професионална Гимназија по економика и менаџмент од […]
12/12/2019

8 strings to our bows

Партнери Pendle Community High School & College / Nelson, United Kingdom како Апликант партнер BALIKESIR ADNAN MENDERES ANADOLU LISESI / BALIKESIR, Turkey ISTITUTO D’ISTRUZIONE SUPERIORE “R. […]
12/12/2019

Creative vibrations in career patth planing using innovative teachingmetods: Gamification, Design Thinking an Project Based Learning

Партнери VI Liceum Ogolnoksztalcace im. Joachima Lelewela w Lodzi / Poland како Апликант партнер Colegiul National Nicolae Titulescu/ Romania FEDAC MANRESA / Spain I.S.S.”MARCO POLO” / […]
12/12/2019

ВИСТИНСКО ПРЕДНОВОГОДИШНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ПРИРЕДИ М.О. „ЕДИНСТВО“

Членовите на М.О. „Единство“ при СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани,  ги потсетија учениците од двете смени дека здравата храна може да биде вкусна и забавна и […]