Активности

28/05/2019

УПИСИ

17 – 18.06.2019  прво пријавувае               19.06.2019 објавување резултати 24 – 25.о6.2019 второ пријавување          26.06.2019 објавување резултати […]
03/07/2019

Образовен модул преку виртуелна реалност

Гимназијата по eкономија и менаџмент во Пазарџик, Република Бугарија , беше домаќин на наставници и програмери од Република Северна Македонија и Хрватска,како дел од проектот “Образовен […]
12/12/2019

Lifelong maths

Партнери Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi – Tarsus Mersin – Турција како Апликант партнер Istituto Tecnico Industriale L. Trafelli – Nettuno – Италија IMS Private School – […]
12/12/2019

AR EDU

Партнери Локална акциона група ЛАГ Кочани / Македонија како Апликант партнер СОУ „Љупчо Сантов„ -Кочани / Македонија TECHKO NET DOOEL – Кочани / Македонија SDRUZENIE Tzentar […]