Регионален натпревар помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево

Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“
06/12/2018
Прикажи ги сите

Денес во с.Оризари се одигра регионалниот натпреварот помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево , нашето училиште ја совлада екипата на Делчево со резлутат 6:1 .
Стрелци на головите :
– Деспина Иванова 3
– Андреа Стојчева 2
– Ана Горгиева 1
Тие беа под менторство на професорката Весна Стојановска.