Проекти

06/12/2018

Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“

По повод „Ден на гладта“ младинската организација „Единство“ при СОУ„Љупчо Сантов“ Кочани, организираше хуманитарна акција која се одржа во Градскиот Парк, а исто така и пред […]
03/07/2019

Образовен модул преку виртуелна реалност

Гимназијата по eкономија и менаџмент во Пазарџик, Република Бугарија , беше домаќин на наставници и програмери од Република Северна Македонија и Хрватска,како дел од проектот “Образовен […]
12/12/2019

Lifelong maths

Партнери Abdulkerim Bengi Anadolu Lisesi – Tarsus Mersin – Турција како Апликант партнер Istituto Tecnico Industriale L. Trafelli – Nettuno – Италија IMS Private School – […]
12/12/2019

AR EDU

Партнери Локална акциона група ЛАГ Кочани / Македонија како Апликант партнер СОУ „Љупчо Сантов„ -Кочани / Македонија TECHKO NET DOOEL – Кочани / Македонија SDRUZENIE Tzentar […]