techko

06/12/2018

Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“

По повод „Ден на гладта“ младинската организација „Единство“ при СОУ„Љупчо Сантов“ Кочани, организираше хуманитарна акција која се одржа во Градскиот Парк, а исто така и пред […]
06/12/2018

Регионален натпревар помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево

Денес во с.Оризари се одигра регионалниот натпреварот помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево , нашето училиште ја […]