ljupcoadmin

23/03/2020

Патронен празник на училиштето

Денес, 23 март 2020 година свечено и скромно го обележуваме патрониот празник на СОУ „Љупчо Сантов“. Денес се навршуваат 71 година од постоењето на кочанската гимназија. […]
20/03/2020

Информатка, информатичка технологија, програмски јазици

Образованието не смее да застане на 10.03.2020 година. Драги ученици, погледнете ги следниве линкови. Тие содржат корисни информации за наставата по предметите информатика, информатичка технологија и […]
17/03/2020

СЕДИ СИ ДОМА, ЗАШТИТИ СЕ ОД COVID-19

ИЗВЕСТУВАЊЕ Почитувани ученици, новонастанатата ситуација со појавата на ширење на заразниот коронавирус, кој зазема пандемиски размери како во светот, така и во нашата држава, ги попречи […]
16/01/2020

Реализирана активност од проектот FUSION

Во периодот од 24 ноември до 01 Декември претставници од СОУ “Љупчо Сантов” присуствуваа на првиот состанок и воедно на првата обука во Анкара, Турција во […]