Warning: Use of undefined constant ‘gettext’ - assumed '‘gettext’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76

Warning: Use of undefined constant ‘tribe_custom_theme_text’ - assumed '‘tribe_custom_theme_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76
Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“ - SOU Ljupco Santov

Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“

Регионален натпревар помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево
06/12/2018
Учество во Државниот натпревар по Прва Помош
11/12/2018
Прикажи ги сите

По повод „Ден на гладта“ младинската организација „Единство“ при СОУ„Љупчо Сантов“ Кочани, организираше хуманитарна акција која се одржа во Градскиот Парк, а исто така и пред училиштето. Беа поставени штандови на кои се продаваше храна која беше донирана од локалните фирми и храна која беше подготвена од учесниците од младинската организација. Во склоп на оваа активност се продаваа и картички по цена од 20ден., со цел да бидат соберени повеќе парични средства. Оваа традиционална активност помина успешно и се надеваме дека ќе биде реализирана и секоја наредна година.