Активности

17/03/2020

СЕДИ СИ ДОМА, ЗАШТИТИ СЕ ОД COVID-19

ИЗВЕСТУВАЊЕ Почитувани ученици, новонастанатата ситуација со појавата на ширење на заразниот коронавирус, кој зазема пандемиски размери како во светот, така и во нашата држава, ги попречи […]
20/03/2020

Информатка, информатичка технологија, програмски јазици

Образованието не смее да застане на 10.03.2020 година. Драги ученици, погледнете ги следниве линкови. Тие содржат корисни информации за наставата по предметите информатика, информатичка технологија и […]
23/03/2020

Патронен празник на училиштето

Денес, 23 март 2020 година свечено и скромно го обележуваме патрониот празник на СОУ „Љупчо Сантов“. Денес се навршуваат 71 година од постоењето на кочанската гимназија. […]
11/06/2020

Известување за уписи во учебна 2020/2021 год.

Почитувани идни ученици на СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани, Ве известуваме дека уписите за ученици во прва година во училиштето ќе се врши во деновите: 16.06.2020 […]