Warning: Use of undefined constant ‘gettext’ - assumed '‘gettext’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76

Warning: Use of undefined constant ‘tribe_custom_theme_text’ - assumed '‘tribe_custom_theme_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76
Активности - Page 2 of 2 - SOU Ljupco Santov

Активности

28/05/2019

УПИСИ

17 – 18.06.2019  прво пријавувае               19.06.2019 објавување резултати 24 – 25.о6.2019 второ пријавување          26.06.2019 објавување резултати […]
03/07/2019

Образовен модул преку виртуелна реалност

Гимназијата по eкономија и менаџмент во Пазарџик, Република Бугарија , беше домаќин на наставници и програмери од Република Северна Македонија и Хрватска,како дел од проектот “Образовен […]