Warning: Use of undefined constant ‘gettext’ - assumed '‘gettext’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76

Warning: Use of undefined constant ‘tribe_custom_theme_text’ - assumed '‘tribe_custom_theme_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76
Учество во Државниот натпревар по Прва Помош - SOU Ljupco Santov

Учество во Државниот натпревар по Прва Помош

Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“
06/12/2018
Одржан регионалнен натпревар по математика
26/03/2019
Прикажи ги сите

Ученици од нашето училиште земаа учество на Државниот натпревар по Прва Помош, претставувајки ја О.О. на Црвен Крст Кочани. Во конкуренција беа 22 екипи нашата екипа зеде 3 место. Денеска во училиштето ни го денесоа пехарот 🏆 Браво!