Warning: Use of undefined constant ‘gettext’ - assumed '‘gettext’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76

Warning: Use of undefined constant ‘tribe_custom_theme_text’ - assumed '‘tribe_custom_theme_text’' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/themes/ljupcosantov-child/functions.php on line 76
Регионален натпревар помеѓу СОУ " Љупчо Сантов " -Кочани и СОУ " М.М Брицо " - Делчево - SOU Ljupco Santov

Регионален натпревар помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево

Хуманитарна акција по повод „Ден на гладта“
06/12/2018
Прикажи ги сите

Денес во с.Оризари се одигра регионалниот натпреварот помеѓу СОУ ” Љупчо Сантов ” -Кочани и СОУ ” М.М Брицо ” – Делчево , нашето училиште ја совлада екипата на Делчево со резлутат 6:1 .
Стрелци на головите :
– Деспина Иванова 3
– Андреа Стојчева 2
– Ана Горгиева 1
Тие беа под менторство на професорката Весна Стојановска.