ВИСТИНСКО ПРЕДНОВОГОДИШНО ИЗНЕНАДУВАЊЕ ПРИРЕДИ М.О. „ЕДИНСТВО“

Creative vibrations in career patth planing using innovative teachingmetods: Gamification, Design Thinking an Project Based Learning
12/12/2019
Participation of pupils at European schools: How democratic are our schools for pupils in Europe?
16/01/2020
Прикажи ги сите

Членовите на М.О. „Единство“ при СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани,  ги потсетија учениците од двете смени дека здравата храна може да биде вкусна и забавна и им приредија вистинско витаминско освежување со Предновогодишниот juice bar.

На големите одмори од двете смени се служеа бесплатни природни сокови направени од учениците, како и овошје.

Со ова младинска организација „Единство“ испрати порака до сите ученици дека и во зимските денови им требаат витамини, а тие можат да се добијат  и на забавен начин и со многу дружење.

УМКА – СОУ „Љупчо Сантов“