Идни Настани › oglasna tabla

Latest Past Настани

Неформална настава

Во тек е обуката за користење на платформата за неформална настава. Сите наставници и ученици ќе реализираат настава со помош на оваа платформа. Детални инструкции ќе […]

УПИСИ

17 - 18.06.2019  прво пријавувае               19.06.2019 објавување резултати 24 - 25.о6.2019 второ пријавување          26.06.2019 објавување резултати […]