Одржан регионалнен натпревар по математика

Учество во Државниот натпревар по Прва Помош
11/12/2018
УПИСИ
28/05/2019
Прикажи ги сите

На 17.02.2018 година, сабота се одржа регионалниот натпревар по математика на кој ученичката Александра Божиновска од III 6 паралелка го освои третото место, а ученичката Сара Манасиева од I 8 паралелка е пофалена. И двете ученички се стекнаа со право на учество на државен натпревар. Им честитаме на постигнатиот успех и им посакуваме успех и на државниот натпревар.