Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/ljupcosantov/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Одржан регионалнен натпревар по математика - SOU Ljupco Santov

Одржан регионалнен натпревар по математика

Учество во Државниот натпревар по Прва Помош
11/12/2018
УПИСИ
28/05/2019
Прикажи ги сите

На 17.02.2018 година, сабота се одржа регионалниот натпревар по математика на кој ученичката Александра Божиновска од III 6 паралелка го освои третото место, а ученичката Сара Манасиева од I 8 паралелка е пофалена. И двете ученички се стекнаа со право на учество на државен натпревар. Им честитаме на постигнатиот успех и им посакуваме успех и на државниот натпревар.