Настани

17/03/2020

СЕДИ СИ ДОМА, ЗАШТИТИ СЕ ОД COVID-19

ИЗВЕСТУВАЊЕ Почитувани ученици, новонастанатата ситуација со појавата на ширење на заразниот коронавирус, кој зазема пандемиски размери како во светот, така и во нашата држава, ги попречи […]
11/06/2020

Известување за уписи во учебна 2020/2021 год.

Почитувани идни ученици на СОУ „Љупчо Сантов“ – Кочани, Ве известуваме дека уписите за ученици во прва година во училиштето ќе се врши во деновите: 16.06.2020 […]
21/09/2020

Распоред на часови за 2020/2021 год.

Распоред 2020-21 втора и четврта